Този сайт използва „бисквитки“. Научете повече ТУК.

0879 850 373

Често задавани въпроси

Тук ще откриете отговори на някои от най-често задаваните въпроси относно Examinea.

 


Кой може да се регистрира в Examinea?

Отговор: 

В Examinea могат да се регистрират специалисти, сертифицирани да работят с някой от тестовете и закупили съответния тест. 

обратно горе


 

Безплатна ли е регистрацията?

Отговор: 

Регистрацията в Examinea e безплатна за всички специалисти, закупили някой от тестовете, включени в Каталог тестове, и преминали сертификационно обучение за работа с него. 

обратно горе


Как мога да започна да използвам тест?

Отговор: 

За да използвате някой от тестовете, е необходимо да преминете сертификационно обучение за съответния тест и да закупите комплекта тест. След това ще получите регистрация в платформата Examinea, чрез която ще имате възможността да създавате клиентски файлове в системата, да въвеждате информация за изследваното лице, да назначавате тестове за попълване, да обработвате резултатите и да генерирате доклади. 

обратно горе


Как мога да закупя тест?

Отговор: 

За да закупите тест, е необходимо да се свържете с наш представител на телефон +359 (0)2 4373 186 или на имейл info@examinea.com. Моля имайте предвид, че всеки от тестовете може да бъде закупен и използван единствено от специалисти, преминали сертификационно обучение. 

обратно горе


Трябва ли да заплащам за използването на тестовете?

Отговор: 

Използването на системата е безплатно. При някои от тестовете се заплаща генерирането на доклад с резултати, но при много от тестовете и това е безплатно. 

обратно горе


Кои тестове мога да използвам?

Отговор: 

Подробна информация за всички тестове, които могат да бъдат използвани чрез Examinea, можете да намерите в секция Каталог тестове. 

обратно горе